Info telefon:
011 24 67 348
  • instalacija grejanja
  • instalacija ventilacije i klimatizacije
Za prijatan boravak u Vašoj kući, stanu ili poslovnom prostoru u hladnim zimskim danima neophodno je kvalitetno i pouzdano grejanje.
Firma LUX Inženjering pruža usluge postavljanja grejnih instalacija toplotnog sistema koji će vršiti transport toplotne energije od "proizvođača" do svih prostorija u objektu.
Naravno pored samog postavljanja instalacija neophodno je obezbediti što veću ekonomičnost samog sistema tj. svesti gubitke toplotne energije na minimum.

Naši inženjeri će Vam preporučiti najadekvatniji sistem grejanja, bilo da je u pitanju klasično grejanje putem radijtora, ili podno ili zidno grejanje, uz stalno praćenje novih trendova u izradi, postavljanju ali i materijalima koje koristimo za što kvalitetnije obavljanje posla.

Izvođači radova su kvalifikovani monteri toplotnih instalacija koji pored adekvatne stručnosti poseduju i višegodišnje iskustvo u postavljanju instalacija grejanja.

Naravno... kada dodje leto sve se menja pa i potreba da prostor u kome živite, radite, bude dobro klimatizovan ali i sa dobrim sistemom ventilacije kako bi obezbedio stalni dotok svežeg vazduha.

Bez obzira da li se radi o stambenom ili poslovnom objektu klimatizacija i ventilacija danas zauzimaju poziciju standarda pri izgradnji ili renoviranju postojećih objekata.

Tu smo da Vam pružimo adekvatan savet, izradimo projekat, izvršimo ugradnju bilo grejanja, bilo klimatizacije ili ventilacije, i to uspešno činimo već 15. godina.

Quality